Kategoriat
dolls

Glamour Dolls, elokuva vai meikkimerkki?

glamour dolls
Kuva elokuvasta Glamour Dolls – ©2016 – First Round Films

Netistä on selvinnyt että Glamour Dolls on eksoottisen tanssiryhmän lisäksi nimenä muutamalle muullekin asialle.

Glamour Dolls – leffa vuodelta 2017

John de Luca ohjasi tämän nimisen elokuvan Yhdysvalloissa vuonna 2016 ja (rajoitettuun) levitykseen se pääsi 2017 puolella.

Elokuva kertoo tarinan kahdesta miespuolisesta prostituoidusta nimeltään Ben ja Adam. Heidän sutenöörinsä Larry pyörittää kabareeta, ja kahden pääroolin vapauduttua yllättäen, etsii kiireisesti korvaavia esiintyjiä.

Ben ja Adam päätyvät tanssimaan ja laulamaan drag queeneina ja tapaavat työn ohessa lukuisia show busineksen ammattilaisia. Alan pimeät puolet tulevat tutuiksi.

Kabaree on toiminut taustana lukuisille menestyneille elokuville, tunnetuimpana varmasti Moulin Rouge.

Glamour Dolls ei kuitenkaan saanut isoa levitystä ja arvostelut olivat vähemmän kehuvia. Jotkut kuitenkin tykkäsivät siitä että show-alan raadollisuus tuotiin realistisesti esille.

Glamour Dolls meikkifirma

Glamour Dolls on myös yksityinen pienehkö meikkejä valmistava yritys joka sai kyseenalaista julkisuutta pieleen menneestä Kickstarter-rahankeruukampanjasta.

Yhtiö keräsi 370 tuhatta dollaria rahaa käynnistääkseen kollaboraation Lisa Frankin kanssa. Ja tämä ei vielä riittänyt vaan Kickfurtherin kautta haettiin 300 tuhatta jatkorahoitusta.

Loppujen lopuksi projekti jumittui kehittelyvaiheeseen pitkäksi aikaa. Ilmeisesti lopulta joitakin tuotteita toimitettiin myös alkuvaiheen rahoittajille, mutta ne eivät vastanneet odotuksia.

Viimeisin päivitys aiheesta Kickstarterin sivuille ilmesty 2018.

Yksi vastaus aiheeseen “Glamour Dolls, elokuva vai meikkimerkki?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *